Begravelseshjælp​

Få hjælp til alt det praktiske ved en begravelse

Begravelsesforretningen Lone Møller står klar med kyndig begravelseshjælp i Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og andre byer i Nordsjælland.

Begravelseshjælp i trygge rammer

Vi skal kontaktes inden for 48 timer efter dødsfaldet, og en begravelse skal ske mellem 7-14 dage efter dødsfaldet. Vi sørger for at kontakte præsten, og vi kan komme ud allerede samme dag. Vi kommer hjem til dig, hvis det ønskes, hvor vi kan snakke om forløbet i trygge rammer.

Vi sørger for det hele

Vi har en stor respekt for, at vi møder de pårørende i en svær tid i deres liv, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe de pårørende midt i deres sorg. Vi ved, at der er mange ting, man skal forholde sig til, når man skal arrangere en begravelse, og det er ikke altid, at man kan overskue det hele. 

Derfor tilbyder vi begravelseshjælp, hvilket betyder, at vi blandt andet kan sørge for at arrangere alt i forbindelse med en begravelse, så du ikke skal tænke på noget som helst andet end at dukke op i kirken og bearbejde din sorg – medmindre du selvfølgelig selv ønsker at arrangere begravelsen.

Derudover er det meget vigtigt for os at være der for de pårørende på den svære dag, som en begravelse altid er.​

Hvad koster en begravelse?

Priserne på en begravelse afhænger af flere forskellige faktorer, herunder af om du for eksempel ønsker en kiste eller en urne, og hvilken model du ønsker.

Mine priser er således:

  • Kiste: Fra 4.400 kr.
  • Urne: Fra 595 kr.
  • Honorar: 3.980 kr.

Kontakt os og få begravelseshjælp

Vi kan kontaktes på telefon 47 74 92 00, e-mail lonebedemand@hotmail.com eller via vores kontaktformular. 

​Kontakt os her

​Læs mere om vores service her på siden, eller kontakt os for yderligere spørgsmål eller en personlig samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt