Bisættelse​

Få hjælp til det praktiske ved
​en bisættelse hos erfaren bedemand

Ved et dødsfald skal bedemanden kontaktes i løbet af de første 48 timer, og en bisættelse skal ske 7-14 dage efter dødsfaldet. Når Begravelsesforretningen Lone Møller er blevet kontaktet af dig, sørger vi for at kontakte præsten, ligesom vi også kommer ud til dig allerede samme dag, som vi er blevet kontaktet. Vi arbejder i områderne omkring Frederiksværk, Halsnæs, Hundested og i andre byer i Nordsjælland.

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse er den mest foretrukne afskedsceremoni blandt danskerne. Ved en bisættelse bliver den afdøde brændt, og asken kommes efterfølgende i en urne efter eget valg. Selve brændingen foregår i et krematorie, og der går som regel mellem 8-14 dage efter bisættelsen, til asken kan blive spredt, hvis man ønsker det, eller til man kan nedsætte urnen i en urnegrav.

Vi kan hjælpe med at arrangere det hele

Vores erfaring er, at der er rigtig mange, der ikke kan overskue at planlægge en bisættelse midt i deres store sorg. Der er rigtig mange beslutninger, der skal træffes, samtidig med at man skal have tid til at sørge. 

Hvis det ønskes, kan vi  stå for arrangeringen af bisættelsen, og det eneste du selv skal gøre er at dukke op i kirken. Vi lytter naturligvis til alle dine ønsker, så bisættelsen kommer til at foregå, som du ønsker.​

Hvad koster en bisættelse?

Prisen på en bisættelse afhænger blandt andet af, hvilken urne du vælger, men du kan få en ide om den endelige pris ved at se nedenstående priser:

  • Urne: Fra 595 kr.
  • Kørsel: 1.500 kr.
  • Honorar: 3.980 kr.

Du kan enten ringe til os på telefon 47 74 92 00, eller du kan skrive til vores e-mail lonebedemand@hotmail.com, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker vores hjælp i forbindelse med en bisættelse. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular. 

​Kontakt os her

​Læs mere om vores service her på siden, eller kontakt os for yderligere spørgsmål eller en personlig samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt