Kiste til begravelse

Vælg en kiste til begravelse

Man kan blive begravet på to forskellige måder; enten ved en klassisk begravelse, hvor den afdøde ligger i en kiste, eller man kan vælge en bisættelse, hvor den afdøde bliver brændt, og asken kommer i en urne.

Vælger man en begravelse, skal man også vælge en kiste, som den afdøde skal ligge i. 

Vælger du at lade Begravelsesforretningen Lone Møller stå for begravelsen, kan vi også hjælpe dig med at vælge en kiste til begravelse. Du kan enten komme til vores begravelsesforretning, eller vi kan komme hjem til dig i for eksempel Frederiksværk, Halsnæs, Hundested eller andre steder i Nordsjælland.

Vælg mellem flere forskellige kister

Der findes mange forskellige kister til begravelse, og hvilken du skal vælge afhænger i høj grad af, hvad du har en forventning om, den afdøde ville have ønsket, eller hvad du selv synes er pænt. 

Du kan blandt andet vælge mellem en helt klassisk kiste til begravelse, eller du kan vælge en kiste med forskellige former for dekorationer på siderne.​ Hos os kan du vælge mellem flere forskellige kister, og priserne starter fra 4.400 kr.

Kontakt os og få hjælp til at vælge en kiste til begravelse

Hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder hos os, når det kommer til valg af kiste til begravelse, så kan du enten ringe til os på telefon
47 74 92 00, eller du kan skrive til vores e-mail lonebedemand@hotmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig.​

​Kontakt os her

​Læs mere om vores service her på siden, eller kontakt os for yderligere spørgsmål eller en personlig samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt