Min sidste vilje

Få hjælp til at udfylde ”Min sidste vilje”

Som bedemand kan vi hjælpe dig med at udfylde ”Min sidste vilje”, og det er helt gratis. Vi kan enten komme ud til dig i for eksempel Frederiksværk, Hundested, Halsnæs eller andre steder i Nordsjælland, eller du kan komme forbi vores begravelsesforretning til en snak om dine ønsker.

Hvad er ”Min sidste vilje”?

Alle har mulighed for at udfylde ”Min sidste vilje”, som er en skriftlig erklæring omkring, hvordan man ønsker, at ens egen begravelse skal foregå. Her kan man ønske alt lige fra, hvilke blomster der skal være i kirken, og hvilke salmer der skal synges, til om man vil begraves eller bisættes.

Man kan med andre ord komme med ønsker til, hvordan hele begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og det er der to store fordele ved:

​1.​ Du har mulighed for at få din begravelse eller bisættelse, præcis som du ønsker den.

​2. ​Dine pårørende slipper for at skulle tage stilling til en masse forskellige ting i forbindelse med planlægningen af din begravelse. I stedet for kan de få tid til at sørge over deres tab.

Man bør især overveje at udfylde ”Min sidste vilje”, så man ikke efterlader sine pårørende nogen tvivl.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe

Du er velkommen til at kontakte os på telefon
47 74 92 00, e-mail lonebedemand@hotmail.com eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udfylde ”Min sidste vilje”, eller hvis du ønsker at aftale et tidspunkt for et møde.​​

​Kontakt os her

​Læs mere om vores service her på siden, eller kontakt os for yderligere spørgsmål eller en personlig samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt