Mindesammenkomst

Mindesammenkomst efter kirken

Efter en begravelse eller en bisættelse arrangerer man som regel en mindesammenkomst, hvor alle de pårørende kan samles i trygge og mere uformelle omgivelser end kirken. 

Her kan man hylde den afdøde ved for eksempel at afholde en tale eller spille nogle bestemte sange, hvis man ønsker det, men man kan også bare være helt stille, hvis det er det, man har brug for.¨

En mindesammenkomst kan også være en god måde at møde og hilse på alle de andre deltagere til begravelsen end den nærmeste familie.

Få hjælp til at arrangere en mindesammenkomst

Der er som regel mange forskellige beslutninger, der skal træffes, og mange ting der skal arrangeres, når man har mistet en nærtstående, og det kan for mange være uoverskueligt midt i deres store sorg. 

Derfor står Begravelsesforretningen Lone Møller gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at arrangere en mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen i Frederiksværk, Hundested, Halsnæs eller et andet sted i Nordsjælland.​

Mindesammenkomsten kan for eksempel afholdes i et forsamlingshus, i et privat hjem eller i et af kirkens lokaler. Det kommer meget an på, hvor mange I er, og hvad I har af ønsker til sammenkomsten.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at arrangere en mindesammenkomst efter besøget i kirken.
​Ring til os på telefon 47 74 92 00, skriv til vores e-mail lonebedemand@hotmail.com eller udfyld vores kontaktformular.​

​Kontakt os her

​Læs mere om vores service her på siden, eller kontakt os for yderligere spørgsmål eller en personlig samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt